Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një përmbledhje nga Albi Lushi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Adelinë
 •   Ai Që S'je
 •   Ajo Që S'bëra
 •   Aromë
 •   Është Pak
 •   Baladë Për Indrit Carën
 •   Basti I Lumturisë
 •   Biri Gjonit, Ati Gjonit
 •   Blasfemi
 •   Bosh
 •   Bukurisë
 •   Dashuri Në Ëndërr
 •   Dashuromë
 •   Dëbora E Plakur
 •   Dervishi
 •   Desha
 •   Deti I Dashuruar
 •   Dhimbje Në Kohët E Foljeve
 •   Diare E Kohës
 •   Diku Aty
 •   Dimri Dhe Poezia
 •   Do Sjell Ndërmend
 •   Dorëzim Pa Kushte
 •   Dremitje Erotike
 •   Dy Buzë
 •   Dyfish
 •   Dyjezim
 •   E Dashur Vjeshtë
 •   E Fundit Here
 •   E Volla Botën
 •   Eja
 •   Ejonè
 •   Eros
 •   Fushatë
 •   Gënjeshtra
 •   Gjera Të Lumtura
 •   Gjysma Ime Ngeli Peng
 •   Grindje
 •   Halloween
 •   Hapat
 •   Helm Mendimesh
 •   Heronj Të Heshtur
 •   Hipokritët
 •   I Varfer
 •   Ikja E Përdalë
 •   Ish
 •   Ish
 •   Ish Ateiste
 •   Ka Kohë
 •   Kafshuar Keq
 •   Kavajës
 •   Këmbë Të Zbathura
 •   Kostumi I Zi
 •   Kovaçët
 •   Krishti Mbajti Fjalën
 •   Kur Malli Më Merr
 •   Kur Nuk Lexoj
 •   Kur Puthje Ti
 •   Kurbani Dhe Derri
 •   Lajthitje Bamirëse
 •   Laku I Kohës
 •   Ma Shthurën Fjalën
 •   Mall
 •   Më Jepni Një Dhimbje
 •   Më Mbush Një Gotë
 •   Më Mirë Me Ty
 •   Më Mirë Të Humbësh
 •   Më Pëlqen Ky Vend
 •   Mëkati I Shenjtëruar
 •   Me Ato...
 •   Meditim Dimri
 •   Mendësi
 •   Miqtë
 •   Mos Më Kërko
 •   Muzg
 •   Në Pjatën E Urisë
 •   Në Pritje
 •   Në Vargjet Që Shkrova
 •   Nënës
 •   Ne Dasmen E Te Perndriturve
 •   Ngushëllim Dashurie
 •   Një Mushkonjë
 •   Nje Femer
 •   Nxehtë
 •   Pak Verë Të Vjetër
 •   Pas Vdekjes
 •   Përmes Syve
 •   Përtej Dy Botëve
 •   Përveç Bukurisë
 •   Pendim
 •   Poeti Dhe Hoxha
 •   Poeti I Kryqëzuar
 •   Poezia Në Komunizëm
 •   Preshevë
 •   Pushteti
 •   Pushtuesit
 •   Puthe Një Grua
 •   Qiraja
 •   Rastësisht
 •   Recital I Shqiponjës
 •   Rivdekje
 •   Rrëzuar Mbi Tradhëtinë
 •   Rrenjet
 •   Sërish Do Çmendesha
 •   Shën Dritëronte
 •   Shoh Te Ardhmen
 •   Shpesh Na Ndodh
 •   Shpirti
 •   Si Bastun I Solomonit
 •   Si Për Çudi
 •   Sikur Tëtinë Me Llullë
 •   Skaj
 •   Sonte Desha Çmenduritë
 •   Stina E Pestë
 •   Sytë Mi Lini
 •   Syve Rretheqark
 •   Të Famshmit
 •   Të Lindur Negër
 •   Te Thana
 •   Tempujt E Zotit
 •   Thuam Emrin Poezi
 •   Ti
 •   Ti Nuk Ishe Më Aty
 •   Ti Sërish Do Të Më Duash
 •   Toka
 •   Tymnaje Virtuale
 •   Unë Jam Libër
 •   Unë, Ti Dhe Dashuria
 •   Vendi Im
 •   Vendos Te Iki
 •   Vjen Një Kohë

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.