Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga ANI (RapBoy)


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   5am (Logic Remake)
 •   Ani Nuk Te Do
 •   Ballin (Logic Remake)
 •   Bane
 •   Comin Thru'
 •   Dope
 •   Fama
 •   Familja Ime
 •   Fluturo
 •   Fly
 •   Heartbroken
 •   Hit Pra (Make It)
 •   Hustle
 •   I Vetmi (Denzel Curry Remake)
 •   Influenca E Dashuris
 •   Ktej Nga 2shi
 •   Like Me
 •   Lonely
 •   M.P.L
 •   Me Pelqen
 •   Motivimi
 •   Muzika
 •   Muzika Ime
 •   Nikki
 •   Nje Enderr
 •   On The Low
 •   Pa Doreza
 •   Panda (Desiigner Remake)
 •   Psikopat
 •   Pull Up
 •   Qellimi Im
 •   Qyteti Im
 •   Revolta (Xxxtentacion Remake)
 •   Revolta 2
 •   Sneakin (Remake)
 •   Tirona Sound
 •   Young & Reckless (Intro)

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.