Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Adrian Llanaj


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ëmbëlsi Jetësore
 •   Ëndrrat Janë Mushka Të Hazdisura
 •   Balerinë E Parë E Universit
 •   Bariu Andromeda Dhe Hëna
 •   Bletë Që S'vijnë Më
 •   Bota Në Dritare
 •   Brunet
 •   Bukuria E Femrës
 •   Bukuroshes Jetë
 •   Cikli I Jetës
 •   Cmira Është Gjenetike
 •   Dashuri Në Biçikletë
 •   Dëshira Të Bukura
 •   Dita E Flamurit
 •   Ditët Në Shtator Janë Magjike
 •   Do Shkojë Në Kozmos
 •   Do U Kalojë Revolucioni Te Dera
 •   Do Vijë Një Kohë
 •   Drita E Art E Pasdites
 •   Dua Të Fluturojë
 •   E Ardhmja Me Frena Dore
 •   E Gjithë Toka Është Një Mëhallë
 •   Erdhi Pranvera
 •   Estetika Dhe Shpirti Bashkë Në Tavolinë
 •   Fantazma Trashgimtare
 •   Femra Dhe Muzika E Mbajnë Tokën Ndezur
 •   Femrat Kanë Aftësi Tej-Tokësore
 •   Filozofi Se Ka Më Qetësinë E Dikurshme
 •   Fiqtë Dhe Fëmijëria Ime
 •   Fjala Është Një Vepër Arti E Njeriut
 •   Fshati Fëmijërisë Së Bukur
 •   Gjyshi Dhe Mediat Sociale
 •   Gruaja E Bukur
 •   Jeta
 •   Konjaku Është Historian
 •   Krimbi Paqsor Dhe Molla
 •   Lartësia E Jetës
 •   Lokale Mençurie Çdo Njëzet Metra
 •   Ma Morri Mendjen Përfare
 •   Mahnitje Njerëzore
 •   Mali Dhe Njerëzit
 •   Maskarenjtë E Vendit Tim
 •   Mendimet
 •   Mendimi Udhëton Më Shpejt Se Drita
 •   Mendjemadhi S'bëhet Dot Gjeometër
 •   Mos I Vrapo Jetës
 •   Në Mal Do Shkoj
 •   Ngjyrat Nuk Qëllohen
 •   Nisemi Nga Vetja
 •   Një Grua Po Humbet Dashnorin
 •   Njerëz Që Ua Hedhin Fajin Yjeve
 •   Njeriu Që Su Bë Dot Dallendyshe
 •   Njeriu Shumicë Dhe Lumturia Gjysmake
 •   Nusja E Re Me Burrë Xheloz
 •   Origjina E Kthimit Në Asgjë
 •   Po Vidhet Kungulli
 •   Po Vjen Andromeda
 •   Pse Njerëzit Gënjejnë
 •   Qielli Me Yjet Falas
 •   Shkojnë Jetët
 •   Shpirti Dhe E Bukura
 •   Tej Kësaj Bote
 •   Tirana I Vjedh Të Shkuarën Njerëzve
 •   Udhës Së Jetës
 •   Vijshmëria Ditore E Jetës
 •   Zemra Dhe Truri
 •   Zhgarravinat E Picos
 •   Zjarr Shpirtëror
 •   Zoti Jep Oferta Për Çiftet E Reja

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.