Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Tayna


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Aje
 •   By Bye
 •   Caliente
 •   Columbiana
 •   Doruntina
 •   Edhe Ti
 •   Fake
 •   Freestyle
 •   Freestyle Në 72
 •   Gangsta
 •   Kce
 •   Lose Yourself
 •   Nah
 •   Pasite
 •   Pow Pow
 •   Ring Ring
 •   Ring The Alarm
 •   Senzacion (Freestyle)
 •   Shqipe
 •   Sicko
 •   Sorry
 •   The Worst
 •   Thirri Krejt Shoqet / Wild Thoughts (Mashup)

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.