Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Sajmir Hide


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ere Dhe Shi
 •   I Fundit
 •   Kur Ikin Zogjte!
 •   Lodhja!
 •   Me Aromën Tënde
 •   Me Fat!
 •   Me Ler!
 •   Midis Dy Boteve
 •   Moj Flutur
 •   Ne Isha (A Jam)
 •   Ne Radhe
 •   Nje Njeri
 •   Pyetni Pluhurin
 •   Rreshqitje
 •   Rrojme Kot!
 •   Si U Pergjigj Valle Hena?
 •   Ta Shtrengoja
 •   Te Lutem!
 •   Tim Biri

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.