Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një përmbledhje nga Arben Dreshaj


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   1999
 •   Adem Jashari
 •   Agim Ramadani
 •   Atdhe
 •   Atje (Në Bjeshkët E Nalta)
 •   Befasi Nuk Ka
 •   Dashni
 •   Dashnia Atyne Here
 •   Dëshmorit Ismet Bicaj
 •   Dëshmorit Muharrem Vuthaj
 •   Dembeli “Kreativ”
 •   Dhurata E Dhuruar
 •   Dimri
 •   Ditët E Javës
 •   Dritëhijet
 •   Dua
 •   Enigmatike
 •   Faleminderit Mërgimtarë
 •   Flamuri Kuq E Zi
 •   Jeta E Vdekja
 •   Jeto, Mos Vajto
 •   Koha Ecën Shpejt
 •   Kosova & Dardanët
 •   Ku Ta Le Këtë Mall
 •   Kujtimet
 •   Kulla Shqiptare
 •   Kurbeti
 •   Kush Jam Unë
 •   Lehtë E Ke!
 •   Lotët
 •   Mbahu Shqipëri
 •   Me Fat Kosovë Ushtria
 •   Me Mall
 •   Mirë Se U Ktheve Pavarësi!
 •   Mjerimi I Tyre, Turpi I Jonë
 •   Mos Harro Të Më Harrosh
 •   Mos U Brengos
 •   Mos Vuaj Për Mua
 •   Na Doli Ndryshe Dallëndyshe
 •   Nëna E Babai
 •   Një Jetë Me Mall
 •   Nuk Shkove
 •   Nuk Të Dua
 •   Oksigjen Je Për Mua
 •   Pa Pare
 •   Paraja
 •   Për Falje Nuk Pat Më Vend
 •   Plumbi
 •   Pranvera
 •   Rrafshi I Dukagjinit
 •   Shokët
 •   Shqiptar
 •   Skënderbeu
 •   Ta Fala Një Jetë
 •   Të Kam Në Zemër
 •   Ty Të Gjeta Për Të Humbur
 •   Urime Shqipni
 •   Varrose Pesimizmin
 •   Viti I Ri (Nostalgji)
 •   Vjeshta

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.