Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një përmbledhje nga Serael


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Album Kujtimesh I Nje Jete Te Bukur
 •   E Lëmë Me Kaq
 •   I Paharruar
 •   Kur Cakejtë Të Qetësohen
 •   Mall Për Shokun
 •   Mësuesja Ime
 •   Mori Fund
 •   Ne Të Dy
 •   Ngjyra Njerezish
 •   Një Jetë
 •   Po Sikur
 •   Premtimi Që I Bëra Asaj Që Unë Dua
 •   Regjia Nga… Serael
 •   Shëtitje Për Dashurinë
 •   Si Papucet E Gjyshes
 •   Të Frikshëm Janë Njerëzit
 •   Tentative E Bukur
 •   Ti Dhe Unë
 •   Zgjim I Thartë

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.