Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga ERO (Eroll Osmani)


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Tmerr Malli
 •   Alo Alo
 •   Asaj
 •   Dashni
 •   Distanca
 •   E Lendove Zemren
 •   Fajin
 •   Hajde Zemer
 •   Intrigante (Remix)
 •   Jeten Me Dashni
 •   Krejt Po Sillet (Remix)
 •   Kthehu (Remix)
 •   Lakmitare
 •   Le T'folin
 •   Ma Vodhe
 •   Mos Thuj
 •   Nje Kujtim
 •   Nuk E Din
 •   Per Ty
 •   Qika
 •   S'e Meritova
 •   S'ka Dashni
 •   Sa Gjynah
 •   Te Dua Zemer
 •   Ti
 •   Zemra Jem

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.