Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Ariana Ajredini


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Çeli Manushaqja
 •   Bjer Moj Violine, Qaj Moj Klarinete
 •   Djalin Po Martojme
 •   Hapi Syt E Zeza
 •   Hidhe Vallen Prespe
 •   Kanagjegji
 •   Kolazh Jugu
 •   Larg Ne Kurbet
 •   Mollë E Kuqe
 •   Nuse Kur U Bere
 •   Nuse Me Fustan Te Bardhe
 •   Rotulloma Syrin

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.