Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Fero


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Pe Din Qysh
 •   Alles Baba
 •   Baba Per Ikona
 •   Bakshish
 •   Bona Fam
 •   Boyanina Street
 •   Feromeni
 •   Flladitu
 •   Fol Edhe 1 Her
 •   Freestyle Radio Prishtina
 •   Gang Gang
 •   Habibi
 •   Harroj
 •   Im Back
 •   Jena Na
 •   Jom Rrit
 •   Kom Me Mrri
 •   Mama
 •   Marijuana
 •   Microphone Murderer
 •   Patjeter Qe Po
 •   Real Hip Hop
 •   Ride Or Die
 •   Rra Rra
 •   S'jon Feal
 •   Shut Shit Down
 •   Veni 1
 •   Vi Vet
 •   Zot Falma

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.