Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Roni Kacorri


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Agoni ....
 •   Asnje Si Ty
 •   Ç'te Mundon Akoma?
 •   Dhe Se Fundi, Solle Fundin....!
 •   Dhe Vjen Nje Kohe....
 •   Djall I Fshehur...
 •   Dua Te Te Zhduk Nga Vetja....
 •   Emigranti
 •   Grindem Me Ty...!
 •   Ike Me Vjeshten Diku Larg
 •   Kohe E Shkuar
 •   Mos Thuaj S'mund!..
 •   Nostalgji
 •   Nuk Jam Poet...
 •   Pa Ty.....
 •   Paradoks
 •   Ti Di Ku Shkel!
 •   Ti Sërisht Do Të Më Duash
 •   Vetes...
 •   Vetmi E Akullt

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.