Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Revolt Klan


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Adesso Balla
 •   Akoma
 •   BMSHF
 •   Dashurinë S'e Gjejmë Dot
 •   Do Jem
 •   Edhe 1 Here
 •   Endrra Vazhdon
 •   Fillim I Ri
 •   Fjala E Fundit
 •   Fjale Nga Zemra
 •   Gjithcka Rinise
 •   Id Lover
 •   Je Ajo
 •   Jemi, S'jemi
 •   Lonely
 •   Loving You
 •   Më Mungon
 •   Me Fal
 •   Mike
 •   Ndriço
 •   On Fire
 •   Per Ty Shqiperi
 •   Pergjithmone Me Ty
 •   Puthje Franceze
 •   Rrijna Na
 •   Shtojzovalle
 •   So Sorry
 •   Special
 •   Summertime
 •   Sundimi
 •   Tu Nombre
 •   Udha E Shkronjave (Remix)
 •   Vaterlo
 •   Wanna Be Number One
 •   With Me
 •   Won't Surrender
 •   Xhane

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.