Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Refet Asani


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  •   Dielli Sa Ka Perendu
  •   Moj E Majr E Holle
  •   Moj E Majr Me Alltan Ne Qaf
  •   Moj E Mira E Bardhe Si Pellumbi
  •   Moj Pranvere Na Sjell Prillin
  •   Ne Mengjes Kur U Zgjova
  •   Nje Dite E Bukur Pranverore
  •   Te Kam Thane Moj Bukuri
  •   Ti Moj Vasha

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.