Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Luan Zhegu


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Do Te Vish (Alo, Alo, Alo)
 •   Artisti
 •   Babain Tend E Kisha Shok
 •   Bashkë Me Vitet
 •   Bashke Me Femijet
 •   Ditën Jetoj
 •   Ditet Qe Jetojme
 •   Ditet Qe Na Presin
 •   Djepi I Trimërisë
 •   E Bukur Vjen Pranvera
 •   E Doni Dashurine
 •   E Parandjej
 •   Emri I Një Rruge
 •   Faqebardhë Kosova Nanë
 •   Filli I Dashurise
 •   Gezimin Njerzve Ua Shtoj
 •   Hajde Shpirto
 •   Këngë Për Adem Demaçin
 •   Këngët E Rinisë
 •   Kenge Çelik Dhe Dashuri
 •   Kompozitori Dhe Femija
 •   Kudo Je Ti
 •   Kur Jemi Bashkë Të Dy
 •   Kur Xhirohej Nje Film
 •   Me Dhe Drite Nga Syri Yt
 •   Me Gjak E Shkrove Historine
 •   Moj Pranvere
 •   Nënat Tona
 •   Ne Moshen E Rinise
 •   Nje Djep Ne Barrikade
 •   Nje Fjale Lumturie
 •   Portreti
 •   Portreti Ynë
 •   Prane Detit
 •   Prane Te Ndjej Kudo
 •   Shokë Jete
 •   Shokët
 •   Shokut Tim
 •   Trokite Tek Dera
 •   Vajza Dhe Deti
 •   Vajze Moj, Lule Moj
 •   Zemërzjarta Moj
 •   Zemrat Det I Gjere

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.