Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Tori One


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Thu A Ka Si Na
 •   Fati Na Largoi
 •   Gezuar Ditelindjen
 •   In Love
 •   Kallxom
 •   Kukësi Jonë
 •   Kukesi 2
 •   Mduket Se T'du
 •   Me Shokin
 •   Pa British
 •   S'ta Lo Fajin
 •   Shpresoj
 •   Ti Je Zemer

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.