Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Vikena Kamenica


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ere Pranverore
 •   Flas Me Rinine Tende
 •   Imazh
 •   Kjo Lanete
 •   Larg Nga Vetvetja
 •   Lule T'bukura Sjell Pranvera
 •   Mesnate
 •   Miremengjes Student
 •   Nje Flutur
 •   Per Ty Celin Mijera Mengjese
 •   S'e Kam Te Lehte
 •   S'mendoja
 •   Serenate Per Nusen
 •   Stacioni Im
 •   Te Shtrenjetes Sime
 •   Valsi I Lumturisë
 •   Xhaketa E Kuqe

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.