Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Young Zerka


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Ma Fal
 •   Anna
 •   Belly Dancer
 •   Boom Boom
 •   Caramela
 •   Che Culo
 •   Harem
 •   Let Me Thru
 •   Like Rihanna
 •   Love
 •   Lule Bore
 •   Neser
 •   Nuk Ma Nin
 •   One Love
 •   Pa Ndjenja
 •   Sexy
 •   Sfera
 •   Shpirt I Plakur
 •   Summer Is Calling
 •   Ting Ting
 •   Whine For Me
 •   Y.O.U
 •   Yalla

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.