Më mbaj mend (për 1 muaj)

Valton Krasniqi - Albanian Girls

Ju lutemi që përkthimi të jetë sa më i saktë dhe pa përdorur Google Translate.
Faleminderit për kohën tuaj!

Gjuha origjinale e këngës


Teksti origjinal i këngës
LELELELEJLEJ albanian girls lelelelej albanian girls lelelelejlej albanian girls.

GJitha shtete unë i kërkova vajzën më të bukur kun se takova vajzën më të bukur kun se takova vajzat më të bukura janë nga tirona.GJitha shtete unë i kerkova vajzën më të bukur kun se takova vajzën më të bukur kun se takova vajzat më te bukura janë nga tirona

Aj se hej hej oo vajzat më të bukura janë vetëm nga shqipëria .Aj se hej hej oo vajzat më të bukura janë vetëm nga shqipëria

ALBANIAN GIRLS lelelelejlej albanian girls lelelelejlej albanian girls lelelelejlej albanian girls.

Eshtë një vajzë e bukur dhe krenare lavdohu moj vajzë që je ti shqipëtare hapi krahët ti si shqiponjë vajzat më të bukura janë nga KOSOVA.Eshtë një vajzë e bukur dhe krenare lavdohu moj vajzë që je ti shqipëtare hapi krahët ti si shqiponjë vajzat më të bukura janë nga KOSOVA.

Aj se hej hej oo vajzat më të bukura janë vetëm nga KOSOVA.Aj se hej hej oo vajzat më të bukura janë vetëm nga KOSOVA.Aj se hej hej oo vajzat më të bukura janë vetëm nga SHQIPëRIA.Aj se hej hej oo vajzat më të bukura janë vetëm nga KOSOVA.

Lelelejlelejlej ALBANIAN GIRLS leleleleleljlej ALBANIAN GIRLS lelelejlelejlej ALBANIAN GIRLS.
Gjuha e përkthimit


Titulli i përkthyer:


Teksti i përkthyer:


(Mund të lihet bosh)