Më mbaj mend (për 1 muaj)

Troja - Numb

Ju lutemi që përkthimi të jetë sa më i saktë dhe pa përdorur Google Translate.
Faleminderit për kohën tuaj!

Gjuha origjinale e këngës


Teksti origjinal i këngës
Mos fol
mos pi
mos rri
mos dil
mos kno
mos nga
mos fol ...

mos fol
mos ndal
mos flej
mos rrej
mos vjell
mos rri
mos shko

mos vjell
mos kap
mos mshel
mos hap
mos prit
mos shko
mos msho
mos flej
mos shkelmo ...

Mos Fol

Mos Fol

mos ruj
mos duj
mos fol
mos thuj
mos njeh
mos kap
mos luj
mos duj
mos thuj
mos fal
mos rruj
mos mso
mos prek
mos shkruj
mos shkruj
mos dil
mos prek
mos di
mos kthjell
mos kreh
mos fry
mos thir
mos di
mos prek
mos fshi
mos gry
mos gri
mos yyyy

Mos Fol

Mos Fol

( In the name of demokracy you don't have right to speak ) 5X

Mos mshtjell
mos bjer
mos lyp
mos lut
mos pjell
mos kput
mos pshtjell
jep jep
mos mer
mos jep
mos mer
mos shty
mos prek
mos mshtjell
mos pshty
mos mshef
mos mer
mos mir
mos flej
mos kaj
mos kesh
mos qit
mos hjek
mos prit
mos prej
mos hup
mos shit
mos blej

Mos Fol 4x

( In the name of demokracy you don't have right to speak ) 5X
Gjuha e përkthimit


Titulli i përkthyer:


Teksti i përkthyer:


(Mund të lihet bosh)