Më mbaj mend (për 1 muaj)

Dj Iljano - Bah Poulo

Ju lutemi që përkthimi të jetë sa më i saktë dhe pa përdorur Google Translate.
Faleminderit për kohën tuaj!

Gjuha origjinale e këngës


Teksti origjinal i këngës
N'kolé oh, ahan n'kolé, n'yé n'dyanna korö. n'ko
N'kolé oh
Ahan idjolé, n'ne ni n'djarabini

N'ne n'mirila wolémaaaa dé ahan sata, bè dyannanmö bèni Bamako
Imatassa, imabönelà, ikana makoooossa
Imatassa, imabönelà, oww kanamakossa cemah
Annh bèni iyarabilé, n'dyannamö, khanataaaa
Oh ibèninn n'baradö, n'né nindjarabini bèni Bamako
Ibourahim bah, ibourahim bah(bah poulo)
Iwoloda mousso min n'a, oww djinalé
À djèdèwolo, mousso ladiiiyéeeee
Ikini matassa, ikini imabönelà, ikana makoossa
Ikini matassa, ikini imabönelà, oww kanamakossa cemah
Annh bèni iyarabilé, n'dyannamö, khanataaaa
Oh ibèninn n'baradö, n'né nindjarabini bèni Bamako
A djèdèwolo, mousso ladi sahh
Toubabou mousso, dakabanan dén bèni Bamako
Tok tok tok tounghi. tok tok tok mon amour
Tok tok tok n'tan moungnönghi tok tok tok tounghi (bah poulo)
N'djolé wo, ahan n'djolé, n'yé n'dyannan korö, n'djo
N'djolé wo, ahan idjolé, n
'Ne ni n'djarabini, n'ne n'mirila wolomaaaaaa déh
Ahan sata, bèdyannan mö bèni Bamako
Ikini matassa, ikini imabönelà, ikana makoossa
Ikini matassa, ikini imabönelà, oww kanamakossa cemah
Annh bèni iyarabilé, n'dyannamö, n'yé n'mirili ilelemaaaa ténh
Oh ibèninn n'baradö, n'né nindjarabini bèni Bamako
Djèdèwolo, mousso ladi sahh (bah poulo)
Toubabou mousso, dakabanan dén bèni Bamako
Tok tok tok mon amour, tok tok tok n'tan moungnönghi
Tok tok tok tounghi, tok tok tok tounghi. ikini matassa
Ahan sata, ahan sata, mousso ladiiiiiyéeeee.ooooow labah filè
Ahan sata, ahan sata, mousso ladi sahh
Ooow ouhooo
Tok tok tok ahan sata n'tan moungnönghi...
Gjuha e përkthimit


Titulli i përkthyer:


Teksti i përkthyer:


(Mund të lihet bosh)