Më mbaj mend (për 1 muaj)

Mandi - Filipina

Ju lutemi që përkthimi të jetë sa më i saktë dhe pa përdorur Google Translate.
Faleminderit për kohën tuaj!

Gjuha origjinale e këngës


Teksti origjinal i këngës
Fej filipina po me dukesh barbina cokolat tina amiga vitamina.
hej filipina po me dukesh barbina cokolat tina amiga vitamina.

hej filipina po me dukesh barbina cokolat tina amiga vitamina.
hej filipina po me dukesh barbina cokolat tina amiga vitamina.

hej jo jo hej jo jo
4 her

je je e bukur je syri i bukur buza po me qesh je je e bukur je syri i bukur buza po me qesh.
je je e bukur je syri i bukur buza po me qesh.
je je e bukur je syri i bukur buzea po me qesh
4 her
je filipina multi vitamina kur jam me ty me kap adrenalina.
je filipina multi vitamina kur jam me ty me kap adrenalina

jo jo jo jo jo
agadigda dig rragdigda.
4 her

teksti dy
hej filipina po me dukesh barbina cokolat tina amiga vitamina.
hej filipina po me dukesh barbina cokolat tina amiga vitamina.

refreni dy (4 her)
je je e bukur je syri i bukur buza po me qesh.
je je e bukur je syri i bukur buza po me qesh.

4 her
je filipina multi vitamina kur jam me ty me kap adrenalina.
je filipina multi vitamina kur jam me ty me kap adrenalina.

jo jo jo jo jo
agadigda dig rragadigda.
(4 her)
5 her
hej filipina po me dukesh barbina cokolat tina amiga vitamina.
hej filipina po me dukesh barbina cokolat tina amiga vitamina.

hej filipina po me dukesh barbina cokolat tina amiga vitamina.
hej filipina po me dukesh barbina cokolat tina amiga vitamina
Gjuha e përkthimit


Titulli i përkthyer:


Teksti i përkthyer:


(Mund të lihet bosh)