Më mbaj mend (për 1 muaj)

Muff T - Nënshkrim

Ju lutemi që korrigjimet të jenë sa më të sakta.
Faleminderit për kohën tuaj!

Gjuha origjinale e këngës


Teksti origjinal i këngës
Mir mbrama, emri eshte Sanjin
dhe keto rima i kam si nenshkrim

Rima e pare shkon per Kosovar
Me shoku Krenarin repin e kam mar
E dyta shkon per Sarajeven time
Dhe gjith aktivista qe kerkojn ndryshime

Ky eshte udhezim per perdorim
Shkojm se bashku ne kete udhetim
Nuk jam shqiptar po shqip flas mire
Degjo me kujdes, s't'vyn perkthys o bir

A eshte demokraci opo diktatura
Ketu vetvendosje e atje levizja ura
Egotripi regulla kotesia eshte loja
kapijat kemi qel per kalin nga Troja

Çish jemi, kush jemi dhe ku po shkojm
Luften kunder dekadences do te fitojm
Sot me fjal ne filojm
Neser me vepra duhet te vazhdojm
E bejme kete rep sepse e kemi kuptu
Jeta eshte per te qesh e jo per te brengu

A eshte estrada, shundi ose kultura
Ketu Mamut Ferati e atje Rita Ora
Shembul per sukses nuk eshte Dua Lipa
Kur i jep sheqerin jetes - te kthehet kripa

A jemi nacionalista apo patriota
Ketu shovinismi e atje krejt bota
Nder masken e biznesit ketu shitet toka
Prej gjerave te tilla mu me dhemb koka

Çish jemi, kush jemi dhe ku po shkojm
Luften kunder dekadences do te fitojm
Sot me fjala ne filojm
Neser me vepra duhet te vazhdojm
E bejme kete rep spese e kemi kuptu
Jeta eshte per te qesh e jo per te brengu

A jemi heronj apo kriminele lufte
Ketu hajn lakna e atje vetem qufte
Paramendoje jeten qe eshte ndryshe nga kjo
Mos voto, mos voto, mos voto! Valo

Çish jemi, kush jemi dhe ku po shkojm
Lufter kunder dekadences do te fitojm
Sot me fjala ne filojm
Neser me vepra duhet te vazhdojm
E bejme kete rep spese e kemi kuptu
Jeta eshte per te qesh e jo per te brengu

Koha kalon, misioni vazhdon, ku eshte problemi askush nuk haron
Tani nuk kerkojm buke, as dasma
Na duhet drejtesi dhe llogari te pastera

Çish jemi, kush jemi dhe ku po shkojm
Lufter kunder dekadences do te fitojm
Sot me fjala ne filojm
Neser me vepra duhet te vazhdojm
E bejme kete rep spese e kemi kuptu
Jeta eshte per te qesh e jo per te brengu
Gjuha e përkthimit


Titulli i përkthyer:


Teksti i përkthyer:


(Mund të lihet bosh)