Më mbaj mend (për 1 muaj)

Linkin Park - Heavens N Hotrods

Ju lutemi që përkthimi të jetë sa më i saktë dhe pa përdorur Google Translate.
Faleminderit për kohën tuaj!

Gjuha origjinale e këngës


Teksti origjinal i këngës
AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

You can get it, If you really want it
But you better off just leave it alone
You wont forget, If you ever had it
So your better off just leave it alone

She drove in with her aligator sister
Tryin to get to heaven on Sunday
You'll never get it, if you ever had it
So you better off just leave it alone.

And the dogs came in just to see her smile(just to see her smile)
And the dogs came in just to see you smile(JUST TO SEE U SMILE)

You dont get it, No you wont forget
So you better off just leave it alone
If you dont stop thinking, soon you will be drinking
and your better off just staying at home

She drove in with her aligator sister
Tryin to get to heaven on Sunday
You'll never get it, if you ever had it
So you better off just leave it alone.

And the dogs came in just to see her smile(just to see her smile)
And the dogs came in just to see you smile(JUST TO SEE U TRY)
AHHHHHHHHHHHH

She drove in with her alligator sister(Repeated in background)
Trying to get to heaven on a sunday
You'll never get, if you ever had it
So your better off just leave it alone(Repeated)

Coming Down
I'm Still Healing
Coming Down
I'm Still Breathing
Coming Down
1..2..3..4

You can get it, if you really want
But your better off just leave it alone
You wont forget it, if you ever had it
So your better off just staying at home

She drove in with her alligator sister
Trying to get to heaven on Sunday
You'll never get it if you ever had it
So your better off just leave it alone

NO!!!!!!!
NO!!!!!!!
NO!!!!!!!
NO!!!!!!!
NO!!!!!!!
NO!!!!!!!
NO!!!!!!!
NO!!!!!!!
Gjuha e përkthimit


Titulli i përkthyer:


Teksti i përkthyer:


(Mund të lihet bosh)