Thënie Malli

Thënie Malli

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nga të gjitha gjërat që kam humbur, më ka marrë malli më shumë për trurin.
  Mark Twain aforizma
 • 2021-11-03 09:39:11
  Loti i mallit ngjizet vet, si pika mbarsur te retë. Nëpër faqe rrokulliset. Rrezik se cepbuza ndizet.
  Natasha Limaj aforizma
 • 2022-03-31 14:18:26
  Më ler të shoh brënda teje hënën kristal. Qiellin që ndrit në shpirtin  tënd ta shoh Të më gulçojë zemra e të të mar me mall. Puthja e munguar buzën të më ngrohë.
  Adelina Pali aforizma
 • 2023-10-29 08:58:35
  Derisa t'kem larg kjo zemer s'gjen qetesi, pritjen ne minuta, do e ndaj nji nga nji.
  Elona Musaj aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kur kthehesh tek shtëpia jote e vjetër, kupton se nuk kishe mall për shtëpinë e vjetër, por për fëmijërinë tënde.
  Sam Ewing aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Çastet e bukura nuk i ndien kur i jeton por kur i përkujton me mall.
  Mahatma Gandhi aforizma
 • 2021-07-07 19:04:09
  Në rrugëtime te largëta, të mungon shikimi i gruas.
  Imer Raçi aforizma