Thënie Për 1 Qershorin

Thënie Për 1 Qershorin

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2022-06-01 11:58:30
  Kam dy nipër, porsi princër. Kam një mbesë, pikëvesë… Ta Gëzoni “1 Qershorin“! E tejngopur dhe në “zbres“!…
  Natasha Limaj aforizma
 • 2021-07-07 19:05:28
  Në rrugë me kallderma dhe parqe të bukura, don ta shohësh dhe të prekësh dorën, shikimin, buzëqeshjen dhe lojën e fëmijës tënd.
  Imer Raçi aforizma
 • 2021-02-12 01:01:29
  Ne shqetësohemi se çfarë do të bëhet një fëmijë nesër, por harrojmë se është dikush sot.
  Stacia Tauscher aforizma
 • 2021-02-12 01:01:29
  Nëse duam të mësojmë paqen e vërtetë në këtë botë dhe nëse duam të bëjmë një luftë të vërtetë kundër luftës, do të duhet të fillojmë me fëmijët.
  Mahatma Gandhi aforizma
 • 2021-02-12 01:01:29
  Fëmijët meritojnë të drejtën të mendojnë se mund të ndryshojnë botën.
  Lois Lowry aforizma
 • 2021-02-12 01:01:29
  Nuk mund të ketë zbulim më të mprehtë të shpirtit të një shoqërie sesa mënyra se si i trajton fëmijët e saj.
  Nelson Mandela aforizma
 • 2021-02-12 01:01:29
  Fëmijët kanë nevojë për modele më shumë sesa për kritika.
  Joseph Joubert aforizma
 • 2021-02-12 01:01:29
  Nëse nuk mund të fillojmë të biem dakord mbi parimet themelore, siç është eliminimi i formave më abuzive të punës së fëmijëve, atëherë ne nuk jemi të gatshëm të marshojmë drejt së ardhmes.
  Alexis Herman aforizma
 • 2021-02-12 01:01:29
  Për të kuptuar fëmijërinë, të gjithë duhet të kujtojnë, domethënë të rimendojnë veten si fëmijë. Dhe për ta bërë këtë, është mirë t'i bëni vetes disa pyetje: çfarë kemi dashur të bëjmë? Ku kemi luajtur? Me kë donim të ishim?
  Gianfranco Zavalloni aforizma