Thënie Për 17 Shkurtin

Thënie Për 17 Shkurtin

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-12 01:22:10
  Me nder përfaqësova traditat Shqiptare dhe lobova përmes këngës për ëndrrën e Kosovës së Pavarur.
  Edona Llalloshi aforizma
 • 2021-03-31 09:44:00
  Nëse nuk të mjafton ngjyrë dhe letër për të shkruar diçka me vlerë, ajo është lufta e lavdishme e UÇK-së.
  Imer Raçi aforizma
 • 2021-02-12 01:22:10
  Ditë e bukur për t’u kujtuar. Ditë e vështirë, sot, për t’u festuar. Ktheni kokën nga errësira nga e cila erdhët për të kuptuar më mirë të tashmen.
  Pandeli Majko aforizma
 • 2021-02-12 01:22:10
  Ne e fituam luftën, ju fitojeni Paqen.
  Bill Klinton aforizma
 • 2021-02-12 01:22:10
  I gjithë kombi ynë kujton me mirënjohje të thellë vizionarët, heronjtë dhe të gjithë ata që sakrifikuan për pavarësinë e Kosovës në të kaluarën, sakrificë së cilës duhet t’u përgjigjemi me përulësi e përgjegjshmëri politike për të ardhmen.
  Ilir Meta aforizma