Thënie Për 28 Nëntorin

Thënie Për 28 Nëntorin

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-11-29 07:56:30
  Gëzohu! Gëzohu! O Gen, Arbërie! Ndizu! Flakërou për flamur Lirie. Hajdeni t’ia themi... Rroftë Pavarësia!.. Ismail Bej Vlora, BABËKOMBËSIA!
  Natasha Limaj aforizma
 • 2023-11-25 19:57:25
  Tirana në Nëntor, ngjason me një nuse, e stolisur për merak dhe e veshur me të kuqe!
  Elona Musaj aforizma
 • 2023-11-28 17:00:05
  Sot i tërë trupi më dridhet, ndjenjat shqetësohen, emocionet më ngulfatin, barku më trazohet. Sot jam më martirët, dëshmorët e kombit, jam me jetimët e zhdukurit...
  Tyran Prizren Spahiu aforizma
 • 2023-11-28 05:46:55
  28 NËNTORI KUQ E ZI. RENDJA JOTE NËPËR NATË, KAL I ZJARRTË.
  Teki Çarçani aforizma
 • 2021-02-12 00:25:03
  Duam vetëm bashkimin dhe unitetin e racës shqiptare, përparimin e saj intelektual dhe ekonomik me qëllim që të bëhemi mjaft të fortë për të kundërshtuar atë që synon të na përpijë ne…
  Ismail Qemali aforizma