Thënie Për Koronavirusin

Thënie Për Koronavirusin

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ekziston vetëm një formë infektimi që përhapet më shpejt se një virus: ajo është frika.
  Dan Brown aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Jetojmë në një garë evolutive me mikrobet, bakteret dhe viruset. Nuk ka asnjë siguri që do të jemi ne të mbijetuarit.
  Joshua Lederberg aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Viruset nuk kanë pranuar të mbyllen në kopshte zoologjike.
  Rinaldo Caddeo aforizma