Thënie Për Familjen

Thënie Për Familjen

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Në fillim fëmijët i duan verbërisht prindërit, pastaj fillojnë t’i kritikojnë, ndërsa ndonjëherë bile u kërkojnë edhe falje.
  Oscar Wilde aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Vjen një çast në jetën e brendshme familjare, ku fëmijët, me dashje apo pa dashje, bëhen gjykatës të prindërve të tyre.
  Honore de Balzak aforizma
 • 2021-10-23 20:05:22
  Familja është e pazëvendësueshme!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Që prindërit të jenë të lumtur, ata duhet të japin gjithnjë.
  Honore de Balzak aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mirënjohja ndaj prindërve është një borxh që fëmijët nuk e pranojnë gjithmonë në inventar.
  Honore de Balzak aforizma
 • 2021-10-23 20:02:52
  Dëgjoje familjen dhe ndjeki rregullat e tyre, atëherë jeta jote do të jetë e lumtur!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Disa nëna kanë nevojë për fëmijë të palumtur, që të mund të shfaqin mirësinë e tyre prej nëne.
  Friedrich Nietzsche aforizma
 • 2021-10-23 15:41:50
  Fat jetësor është, kur shoqëri, dashuri e miqësi, i gjënë në një person të vetëm!
  Blerim Bytyçi aforizma
 • 2021-11-20 20:31:01
  Nëse nuk e ke familjen pranë, je zero. Ajo të mbron në cdo rast të jetës tënde!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2021-12-05 09:06:36
  Dashuria për mua është: Mundimi i babit dhe vuajtjet e mamit. Mënyra si na kanë rritur, e mbas çdo vuajtje, janë bashkë akoma!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-01-19 08:09:17
  E vetmja gjë për të cilen ia vlen të luftosh është familja!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-01-27 05:05:55
  Lumturi është të kesh një familje të madhe, të dashur, të kujdesshme dhe të lidhur në mes vete... në një qytet tjetër.
  Lutfi Coka aforizma
 • 2022-01-29 10:01:24
  Politikanë të pandërgjegjshëm, popullin dëmtojnë; Familjarë të pasjellshëm, familjet shkatrrojnë.
  Naxhije Muhadri aforizma
 • 2022-01-27 05:07:44
  Familjet e rëndësishme janë si patatet. Pjesët më të mira janë nën dhe.
  Lutfi Coka aforizma
 • 2022-01-31 21:40:35
  Asnjëherë nuk e kuptojmë dashurinë e prindërve derisa bëhemi prindër vetë!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-02-13 18:45:24
  Familja kudo janë, derë kanë nënën, tra kanë baban!
  Lutfi Coka aforizma
 • 2022-03-05 09:27:22
  Familja: aty ku jeta fillon dhe ku dashuria nuk mbaron kurrë.
  Lutfi Coka aforizma
 • 2022-03-05 09:37:36
  Familja është trungu dhe fëmijët janë lulet.
  Lutfi Coka aforizma
 • 2022-03-05 09:29:37
  Shtëpia ime është aty ku është familja ime.
  Lutfi Coka aforizma
 • 2022-03-05 09:28:46
  Familje do të thotë të mos jesh kurrë më i vetmuar për pjesën tjetër të jetës tënde.
  Lutfi Coka aforizma