Thënie Për Fëmijët

Thënie Për Fëmijët

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Shpesh, një nënë, më shumë se të birin, do veten e saj në të.
  Friedrich Nietzsche aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Vjen një çast në jetën e brendshme familjare, ku fëmijët, me dashje apo pa dashje, bëhen gjykatës të prindërve të tyre.
  Honore de Balzak aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Fëmijët tuaj… janë për një kohë më tej nga koha juaj.
  Naim Frashëri aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kam mësuar se kur një i porsalindur shtrëngon për herë të parë gishtin e babait në grushtin e tij të vogël, e ka mbërthyer përgjithmonë.
  Gabriel García Márquez aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Tri gjëra na kanë mbetur nga parajsa: yjet, lulet dhe fëmijët.
  Dante Alighieri aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Dua të kthehem fëmijë sepse gjunjët dhembin më pak se një zemër e thyer.
  Jim Morrison aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Veset tona më të mëdha e marrin drejtimin e tyre që në fëmijërinë tonë të hershme.
  Michel de Montaigne aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Disa nëna kanë nevojë për fëmijë të palumtur, që të mund të shfaqin mirësinë e tyre prej nëne.
  Friedrich Nietzsche aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  I rrituri që nuk luan, ka humbur përgjithmonë fëmijën brenda tij.
  Pablo Neruda aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Për femrën, mashkulli është një mjet, qëllimi i të cilës është përherë një fëmijë.
  Friedrich Nietzsche aforizma
 • 2022-01-16 08:31:34
  Fëmija nuk e ka kurrë logjikën e të rriturit, e i rrituri nuk e ka kurrë sinqeritetin e pastërtinë e fëmijës.
  Rakela Sehitaj aforizma
 • 2022-02-05 14:36:35
  Drita e syve për çdo nënë është fëmija!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-03-05 09:37:36
  Familja është trungu dhe fëmijët janë lulet.
  Lutfi Coka aforizma
 • 2022-03-10 10:48:40
  Ka fëmijë që nuk mendojnë për prinderit e tyre, por nuk ka prinder që të mos mendojë për fëmijēt e vet!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-03-31 18:59:16
  Fëmijët sa janë të vegjël, natyrisht më shumë u ngjajnë prindërve, por kur rritën, ndodhë që më shumë t'u “ngjajnë“ atyre që shoqërohen!
  Blerim Bytyçi aforizma
 • 2022-08-18 19:03:02
  Parfumi më i shtrenjtë për nënën është aroma e fëmijës!
  Adelina Pali aforizma
 • 2022-12-01 11:40:38
  Fëmijët nuk jan jetim vetëm kur u mungojnë prindërit, por edhe kur u mungojnë këshillat!
  Blerim Bytyçi aforizma
 • 2023-03-23 12:36:17
  Mund të lumturojnë shumë gjëra në jetë, por ai që të lumturon shpirtin është FËMIJA.
  Adelina Pali aforizma
 • 2021-07-07 19:05:28
  Në rrugë me kallderma dhe parqe të bukura, don ta shohësh dhe të prekësh dorën, shikimin, buzëqeshjen dhe lojën e fëmijës tënd.
  Imer Raçi aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Një fëmijë, një mësues, një libër e një laps, mund të ndryshojnë botën.
  Malala Yousafzai aforizma