Thënie Për Fenë e Krishterë

Thënie Për Fenë e Krishterë

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Për interesat e veta, edhe djalli mund të citojë Biblën.
  William Shakespeare aforizma
 • 2023-11-27 07:50:28
  Derisa të ketë Dritë Lundro në Hir, në këtë bekim nga Qielli e mos u tako më me botën derisa të ketë Dritë!
  Nikolin Sh. Lëmezhi aforizma
 • 2023-11-29 07:51:36
  Ti më jep nga Drita Jote, ndërsa unë rrezatoj Dritën Tënde.
  Nikolin Sh. Lëmezhi aforizma
 • 2023-11-29 07:52:14
  Sot është modë e keqja, por do të vijë dita, dhe, deshëm apo nuk deshëm, e Mira do të jetë moda e përhershme.
  Nikolin Sh. Lëmezhi aforizma
 • 2023-11-29 07:49:52
  Zoti, në vend të parë, me Hirin e Tij, të tjerat vijnë pas.
  Nikolin Sh. Lëmezhi aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Njeriu i bardhë ka njohur kryqin përmes Biblës, ndërsa njeriu me ngjyrë e ka njohur Biblën përmes kryqit.
  James Baldwin aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nuk e dija që Bibla ishte poezi. Mendoja se ishte vetëm fe.
  Sinclair Lewis aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Besoj se dhurata më e madhe që Zoti i ka bërë njeriut është Bibla.
  Abraham Lincoln aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Bibla është letërsi, jo dogmë.
  George Santayana aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kam zakon të marr me vetë një plumb pasi një ditë një person në një rrugicë më qëlloi me një bibël dhe plumbi më shpëtoi.
  Woody Allen aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kur misionarët mbërritën në Afrikë, ata kishin Biblën e ne kishim tokën. Na thanë të lutemi me sy mbyllur. Kur i hapëm, ata kishin tokën e ne kishin Biblën.
  Jomo Kenyatta aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Një njeri që njeh vetëm Biblën, as Biblën nuk e njeh.
  Matthew Arnold aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  A mund ta imagjinoni Moisiun që përpiqet të bindë Kuvendin të kalojë Dhjetë Urdhërimet?
  John Perkins aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Bibla na thotë të duam të afërmin e të duam edhe armikun tonë; me gjasë, ngaqë bëhet fjalë për të njëjtin person.
  Gilbert Keith Chesterton aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Feja e Krishterë është art, jo para. Paratë janë mallkimi i saj.
  William Blake aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kushdo mund të citojë Biblën për të mbështetur çfarëdolloj gjëje.
  Daniel Dennett aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Në Bibël autori i librit është edhe autori i lexuesve.
  Roberto Benigni aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Personi nuk është i krishterë ngaqë shkon në kishë, siç nuk mund të bëhet autoveturë duke qëndruar në një vend parkimi.
  Albert Schweitzer aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Thuhet në Bibël që luani dhe demi do të flejnë bashkë. Epo duhet të shtoj se demi do të flejë fare pak.
  Woody Allen aforizma
 • 2021-12-30 16:35:42
  Në qoftë se sëpata topitet dhe nuk mprehet, duhet të përdoret me më tepër forcë; por Iesuz ka ëpërsinë t'ia dalë gjithnjë mbarë.
  Predikuesi, Biri Të Davidit aforizma