Thënie Për Gëzim

Thënie Për Gëzim

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nuk ka dhimbje më të madhe se kujtimi i kohëve të lumtura në mjerim.
  Dante Alighieri aforizma
 • 2021-04-20 17:51:20
  Mos u orvat gjithe jeten per te gjetur lumturine tek tjetri, ajo eshte brenda dhe vetem brenda teje, kerkoje, shtrengoje, gjeje!
  Valentina Llapri aforizma
 • 2021-04-20 17:52:05
  Kur je e qete brenda ne shpirt, lumturia eshte e pafundme.
  Valentina Llapri aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Njeriun, në jetë, e bën të lumtur vetëm njeriu.
  Ndoc Gjetja aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nga të gjitha gjërat që dija siguron për të patur një jetë të lumtur, e mira më e madhe është miqësia.
  Epikuri aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Njeriu është i palumtur, sepse nuk e di që është i lumtur.
  Fjodor Dostojevski aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Njeriu i urtë nuk kërkon lumturinë por mungesën e dhimbjes.
  Aristoteli aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nuk jemi kurrë as tepër të rinj e as tepër të vjetër për të qenë të lumtur. Kujdesi për mirëqenien e shpirtit është i mirë në çdo moshë.
  Epikuri aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Të gjithë ata që e arrijnë lumturinë, duhet ta ndajnë. Lumturia ka lindur binjake.
  Xhorxh Gordon Bajroni aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Është shenjë dalluese e madhështisë, lumturimi i të tjerëve me dhurata të vogla.
  Friedrich Nietzsche aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ai që thotë se mosha e filozofimit nuk ka ardhur akoma ose ka kaluar tashmë, është njëlloj sikur të thoshte që nuk ka ardhur akoma ose ka kaluar tashmë koha për të qenë i lumtur.
  Epikuri aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Asnjë ilaç nuk e shëron sëmundjen që nuk e shëron lumturia.
  Gabriel García Márquez aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Dashuria nuk ekziston për të na lumturuar, por për të na treguar se sa e madhe është aftësia jonë për t'i bërë ballë dhimbjes.
  Hermann Hesse aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Duke e njohur botën, një ditë lumturie mund të quhet një mrekulli.
  Paulo Coelho aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  E çfarë rëndësie ka mallkimi i përjetshëm për atë që ka provuar, në një sekondë, gëzimin e pasosur?
  Charles Baudelaire aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  E djeshmja është thjesht një ëndërr dhe e nesërmja një vegim, por çdo ditë e jetuar mirë e bën të djeshmen një ëndërr lumturie dhe çdo të nesërme një vegim shprese.
  Miguel de Cervantes aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  E gjithë historia njerëzore dëshmon se, qëkur Eva hëngri mollën, lumturia e njeriut varet shumë nga vaktet.
  Xhorxh Gordon Bajroni aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Jam i lumtur që kam puthur femrat, që kam ecur mes lulesh e që kam pushuar mbi bar.
  Sergej Esenin aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Lumturia është diçka që shumëfishohet kur ndahet.
  Paulo Coelho aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Lumturia: kjo udhëtuese me krahë që e shmang takimin me njeriun.
  Paul Verlaine aforizma