Thënie Për Gjyshërit

Thënie Për Gjyshërit

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2022-01-27 05:10:20
  Arsyeja pse gjyshërit dhe nipërit shkojnë kaq mirë është se ata kanë një armik të përbashkët.
  Lutfi Coka aforizma
 • 2021-09-19 15:54:11
  Sa herë vdes një plak, mbyllet një shkollë.
  Blerim Bytyçi aforizma
 • 2021-06-05 08:57:10
  Pleqtë tanë të urtë, nga përvoja në jetë, e kanë lënë fjalën, kush vetë, nuk tretë.
  Halil Xani aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nuk janë nipat që e bëjnë një burrë të ndihet i moshuar, por vetëdija se është i martuar me një gjyshe.
  J. Norman Collie aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Këmbënguli që të martohej me fustanin e gjyshes. Ishte mahnisëse, por gjyshja po vdiste nga i ftohti.
  Boris Makaresko aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nata është e butë e zemërgjerë si prehri i gjyshes, që fsheh lodrat fatkeqe të jetës.
  Jakov Xoxa aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Unë nuk e di se çfarë ka qenë gjyshi, më shumë më intereson se çfarë do të bëhet nipi i tij.
  Abraham Lincoln aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  I telefonova gjyshërit e mi, dhe gjyshi më tha: “Pashë filmin tënd“. I thashë: “Cilin?“ Dhe e dëgjova t'i thërriste gjyshes: “Bety, si quhej ai filmi që nuk më pëlqeu mua?
  Brad Pitt aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Të paguheni më pak sa ju takon, nuk është në dinjitetin tuaj, gjyshërit tuaj përdornin fjalën “mundësi“ në vend të pagesës më pak se të takon.
  Bill Gates aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Gjyshërit janë si superheronj; do të duhej të mos vdisnin kurrë.
  Fausto Brizzi aforizma