Thënie Për Vitin e Ri

Thënie Për Vitin e Ri

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-12 00:25:03
  Shkruajeni në zemrën tuaj që çdo ditë është dita më e mirë në vit.
  Ralph Waldo Emerson aforizma
 • 2021-02-12 00:25:03
  Do të ketë gjithnjë diçka të vjetër në Vitin e Ri!
  Mehmet Murat Ildan aforizma
 • 2021-02-12 00:25:03
  Dita e Vitit të Ri është ditëlindja e çdo njeriu.
  Charles Lamb aforizma
 • 2021-02-12 00:25:03
  Fundi i vitit nuk është as një fund, as një fillim por një vazhdim.
  Hal Borland aforizma
 • 2021-02-12 00:25:03
  Një optimist qëndron deri në mesnatë për të parë vitin e ri që hyn. Një pesimist qëndron deri në mesnatë për t'u siguruar që viti i vjetër u largua.
  Bill Vaughn aforizma
 • 2021-02-12 00:25:03
  Një vit i ri sjell jo vetëm lumturi, por na bën të lumtur me shpresë për të përmbushur ëndrrat tona ose një fillim të ri të jetës sonë.
  Santonu Kumar Dhar aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nganjëherë mendoj se dashuria e përjetshme është Babagjyshi i Krishtlindjeve për të rriturit: e dimë të gjithë që nuk ekziston por askush nuk dëshiron ta dëgjojë të thuhet.
  Alessandro Cattelan aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nuk ka gjë më të trishtë në këtë botë sesa të zgjohesh mëngjesin e Krishtlindjes e të mos jesh fëmijë.
  Erma Bombeck aforizma
 • 2021-02-12 00:25:03
  Hidhni vitin e fundit në harresën e heshtur të së kaluarës. Ishte i mbrapshtë dhe falënderoni Zotin që tani mund të ikë.
  Brooks Atkinson aforizma
 • 2021-02-12 00:25:03
  Ka gjëra më të mëdha për t'u arritur në çdo vit të ri, dhe secili duhet të përgatitet për të qenë sa më i përkryer, jo ​​me fjalë goje, por me shumë sakrifica.
  Michael Bassey Johnson aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Krishtlindjet pa pije janë njësoj si miniera pa një therime ari.
  Xhek London aforizma
 • 2021-02-12 00:25:03
  Drita më e lavdishme e Vitit të Ri është shpresa e ëmbël.
  Mehmet Murat ildan aforizma
 • 2021-02-12 00:25:03
  Ne jemi autorët e fatit tonë. Askush nuk mund ta shohë vizionin më të qartë, të besojë dhe të punojë më shumë për ta bërë atë realitet më shumë sesa vizionari.
  Nike Campbell-Fatoki aforizma
 • 2021-02-12 00:25:03
  Ne mund të gjejmë një shpresë të re çdo ditë të re dhe çdo vit të ri.
  Lailah Gifty Akita aforizma
 • 2021-02-12 00:25:03
  Në Vitin e Ri, ju grumbulloni të gjitha përvojat e viteve të kaluara dhe kjo është një fuqi e madhe, sepse çdo Vit të Ri jeni më pak nxënës dhe më shumë mësues!
  Mehmet Murat Ildan aforizma
 • 2021-02-12 00:25:03
  Dita e Vitit te Ri. Një fillim i freskët. Një kapitull i ri në jetë që pret të shkruhet. Pyetje të reja për tu bërë, përqafuar dhe dashuruar. Përgjigjet për t'u zbuluar dhe më pas për ti jetuar në këtë vit transformues të kënaqësisë dhe të vetë-zbulimit. Vetëm ëndrrat lindin për ndryshim.
  Sarah Ban Breathnach aforizma
 • 2021-02-12 00:25:03
  Mësoni nga e djeshmja, jetoni të sotmen, shpresoni tek e nesërmja
  Albert Einstein aforizma
 • 2021-02-12 00:25:03
  Nesër është faqja e parë bosh e një libri me 365 faqe. Shkruaj diçka të paharrueshme.
  Brad Paisley aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Luftoji gjithnjë veset e tua, jeto në paqe me fqinjët e tu dhe bëj që çdo vit i ri të të gjejë më të mirë.
  Benjamin Franklin aforizma
 • 2021-02-12 00:25:03
  Bëj gjithmonë luftë me veset e tua, paqe me fqinjët dhe uro që çdo vit i ri të të gjejë ty një njeri më të mirë.
  Benjamin Franklin aforizma