Thënie Për Vjeshtën

Thënie Për Vjeshtën

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Vjeshta është pranvera e dimrit.
  Henri de Toulouse-Lautrec aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Asnjë bukuri e pranverës apo e verës, nuk e ka mahninë që kam parë në një fytyrë të vjeshtës.
  John Donne aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Vjeshta është një pranverë e dytë, kur çdo gjethe është një lule.
  Albert Camus aforizma
 • 2021-10-09 08:43:15
  Puthur rrezja mëngjesore, guvert' e vjeshtës flori... Pikëvesat copëz kristali, mbi gjetheartat bërë fli!
  Natasha Limaj aforizma