Thënie Satirike

Thënie Satirike

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Injoranca dhe krenaria shkojnë bashkë si shtati e hija.
  Gjergj Fishta aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Një nëne i duhen njëqind vjet për ta bërë djalin e saj burrë, kurse një gruaje tjetër njëzet minuta për ta bërë lolo.
  Autor I Panjohur aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ai që i rrëfen sekretin e vet një tjetri dhe i lutet të mos ia thotë askujt, është dy herë budalla.
  Miguel de Cervantes aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ndërkohë që meshkujt mburren me histori që nuk kanë ndodhur kurrë, femrat kanë jetuar aventura që nuk do t'i rrëfejnë asnjëherë.
  Charles Bukowski aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nga të gjitha gjërat që kam humbur, më ka marrë malli më shumë për trurin.
  Mark Twain aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nganjëherë kam përshtypjen se jam vetëm në botë, kurse herë të tjera jam i sigurt.
  Charles Bukowski aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nuk jam aq i ri sa të di gjithçka.
  Oscar Wilde aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nëse nuk vonohesh shumë do të të pres gjithë jetën.
  Oscar Wilde aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nga të gjitha gjërat e sigurta, më e sigurta është dyshimi.
  Bertolt Brecht aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Njeri mos i beso shprehjes "Njih vetveten". Sapo ta njohësh do të marrësh arratinë.
  Mark Twain aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Njeriu me vlera ndihet në siklet kur vlerësohet nga budallenjtë.
  Johann Wolfgang Von Goethe aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Njeriu u krijua në fund të javës, kur Zoti ishte i lodhur.
  Mark Twain aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nuk u besoj statistikave, sepse një njeri me kokën në furrë e me këmbët në frigorifer, statistikisht ka një temperaturë mesatare.
  Charles Bukowski aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Spitalet, burgjet dhe kurvat: ja universitetet e jetës. Unë kam kryer plot të tilla. Thërritmëni “doktor“!
  Charles Bukowski aforizma
 • 2021-04-02 08:00:02
  "1 Prilli nuk është një ditë e një natë, 365 ditë është bërë i gjatë". Nuk po të zgjatet hunda - Rren është.
  Imer Raçi aforizma
 • 2021-04-17 13:50:03
  Jeta e njeriut per analogji i pergjan gjethes se fikut, ne qershor piqet e forcohet, ne vjesht zvenitet e rrezohet, gjate dimrit rigjenerohet, ne pranver sythi nxjerr koken dhe zgjohet.
  Qani Seferaj aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Çështja e politikanëve nuk më përket, por më ka bërë përshtypje fakti se bëjnë një jetë qeni, pa veset e mira të një qeni.
  Rudyard Kipling aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Bashkëshorti, ashtu si qeveria, nuk duhet kurrë të rrëfejë gabime.
  Honore de Balzak aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Gjuhët e huaja të duhen vetëm kur shet, se kur shkon të blesh të gjithë të marrin vesh si ç'ke me të.
  Gabriel García Márquez aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Krevati është vendi më i rrezikshëm i botës: aty vdesin nëntëdhjetë përqind e njerëzve.
  Mark Twain aforizma