Thënie të reja

Thënie të reja

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2023-12-05 14:45:54
  Heshtja ime nuk eshte qetesi. Ajo eshte vetem heshtje...
  Elona Musaj aforizma
 • 2023-12-04 10:42:51
  Mendja dhe këpucët e mëdha ta ndalin vrapin.
  Xhenc Bezhi aforizma
 • 2023-11-30 09:47:06
  Nuk mjafton të nxish letër. Vlera është diçka tjetër.
  Teki Çarçani aforizma
 • 2023-11-29 07:52:55
  Nëse lufta është një çmenduri, lufta e fundit është çmenduria më e madhe. Prandaj, pushtetet, duhet t’ua besojmë të mençurve dhe jo të marrëve.
  Nikolin Sh. Lëmezhi aforizma
 • 2023-11-29 07:52:14
  Sot është modë e keqja, por do të vijë dita, dhe, deshëm apo nuk deshëm, e Mira do të jetë moda e përhershme.
  Nikolin Sh. Lëmezhi aforizma
 • 2023-11-29 07:51:36
  Ti më jep nga Drita Jote, ndërsa unë rrezatoj Dritën Tënde.
  Nikolin Sh. Lëmezhi aforizma
 • 2023-11-29 07:51:04
  Kur njeriu bëhet i vetëdijshëm për çmendurinë e vet, atëherë ai bëhet i urtë.
  Nikolin Sh. Lëmezhi aforizma
 • 2023-11-29 07:50:27
  Terri është i keq, jo pse është errësirë, por ngaqë nuk e pranon Dritën dhe e lufton Atë.
  Nikolin Sh. Lëmezhi aforizma
 • 2023-11-29 07:49:52
  Zoti, në vend të parë, me Hirin e Tij, të tjerat vijnë pas.
  Nikolin Sh. Lëmezhi aforizma
 • 2023-11-29 07:47:29
  Populli i rrëzon pushtetet, por pushtetet s’mund t’i rrëzojnë përgjithmonë popujt.
  Nikolin Sh. Lëmezhi aforizma
 • 2023-11-28 17:00:05
  Sot i tërë trupi më dridhet, ndjenjat shqetësohen, emocionet më ngulfatin, barku më trazohet. Sot jam më martirët, dëshmorët e kombit, jam me jetimët e zhdukurit...
  Tyran Prizren Spahiu aforizma
 • 2023-11-28 05:46:55
  28 NËNTORI KUQ E ZI. RENDJA JOTE NËPËR NATË, KAL I ZJARRTË.
  Teki Çarçani aforizma
 • 2023-11-28 05:45:10
  Mënyra e vetme për të zëvendësuar një shoqëri të mirë, është të qendruarit vetëm!
  Blerim Bytyçi aforizma
 • 2023-11-27 07:56:04
  Parajsa është e vetmja siguri ku fëmijët shkojnë nga frika, të rriturit për Dashuri.
  Nikolin Sh. Lëmezhi aforizma
 • 2023-11-27 07:55:20
  Jeta nganjëherë dramë është, komedi apo tragjedi, që e lexuar mes rreshtash gjithmonë është poezi.
  Nikolin Sh. Lëmezhi aforizma
 • 2023-11-27 07:50:28
  Derisa të ketë Dritë Lundro në Hir, në këtë bekim nga Qielli e mos u tako më me botën derisa të ketë Dritë!
  Nikolin Sh. Lëmezhi aforizma
 • 2023-11-25 21:45:27
  Do t’i këndoj Urtisë me vargje dashurie derisa të mësoj t’i këndoj Asaj me jetë e pastaj të gëzoj Jetën.
  Nikolin Sh. Lëmezhi aforizma
 • 2023-11-25 20:05:23
  Kur t'kaplon merzitja, e thelle si oqean, ndihesh si varke e vogel, lekundur fort nga nje titan...
  Elona Musaj aforizma
 • 2023-11-25 20:04:37
  Semundjet e renda, perjetohen sikur lufte, çdo dite eshte si beteje, duke u perball me pushtues...
  Elona Musaj aforizma
 • 2023-11-25 20:03:56
  Udhetimi qe enderroj, eshte ai pa bagazh, e lire dhe mendje hapur, te perqafoj çdo peisazh...
  Elona Musaj aforizma