Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   rina      Mesazh  
   Emri:   sara zambaku
   Shteti/Vendndodhja:    SHQIPERI
   Qyteti:   
   Mosha:    22 Vjeç
   Ditëlindja:   27 Prill 1995
   Shenja e Horoskopit:   Demi
   Profili:    rina nuk ka krijuar akoma një profil të detajuar.

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2009-12-09 10:01:42
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   2010-03-05 22:52:09
   Tekste të dërguara:    49 Tekste
   Këngë të korrigjuara:    Asnjë kenge
   Biografi këngëtarësh:    Asnjë biografi
   Albumet e dërguara:    Asnjë album
   Këngë të Përkthyera:    Asnjë perkthim    
   Merr pjesë në këto Fansclub
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017