Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   ErmmaLx      Mesazh  
   Emri:   Ermmalx
   Shteti/Vendndodhja:    KOSOVE
   Qyteti:   
   Mosha:    32 Vjeç
   Ditëlindja:   13 Korrik 1985
   Shenja e Horoskopit:   Gaforrja
   Profili:    ErmmaLx nuk ka krijuar akoma një profil të detajuar.

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2010-11-25 21:42:40
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   2011-03-02 19:11:02
   Tekste të dërguara:    4 Tekste
   Këngë të korrigjuara:    1 Korrigjime
   Biografi këngëtarësh:    2 Biografi
   Albumet e dërguara:    Asnjë album
   Këngë të Përkthyera:    Asnjë perkthim    
   Merr pjesë në këto Fansclub
    Ujqit     2 Fansa
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017