Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   Atersdetra      Mesazh  
   Emri:   Atersadetra Abre*
   Shteti/Vendndodhja:    SHQIPERI
   Qyteti:   TIRANA
   Mosha:    25 Vjeç
   Ditëlindja:   08 Qershor 1992
   Shenja e Horoskopit:   Binjaket
   Profili:    Atersdetra nuk ka krijuar akoma një profil të detajuar.

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2011-08-24 07:07:41
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   2014-01-23 23:49:18
   Tekste të dërguara:    Asnjë tekst
   Këngë të korrigjuara:    Asnjë kenge
   Biografi këngëtarësh:    2 Biografi
   Albumet e dërguara:    Asnjë album
   Këngë të Përkthyera:    Asnjë perkthim    
   Merr pjesë në këto Fansclub
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017