Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   MiLi1Tba      Mesazh  
   Emri:   MiLi1Tba
   Shteti/Vendndodhja:    U.S.A.
   Qyteti:   
   Mosha:    19 Vjeç
   Ditëlindja:   01 Janar 1998
   Shenja e Horoskopit:   Bricjapi
   Profili:    MiLi1Tba nuk ka krijuar akoma një profil të detajuar.

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2012-05-08 19:05:11
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   2012-08-19 05:55:02
   Tekste të dërguara:    Asnjë tekst
   Këngë të korrigjuara:    Asnjë kenge
   Biografi këngëtarësh:    1 Biografi
   Albumet e dërguara:    Asnjë album
   Këngë të Përkthyera:    Asnjë perkthim    
   Merr pjesë në këto Fansclub
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017