Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   arianaa16      Mesazh  
   Emri:   Ariana Limani*
   Shteti/Vendndodhja:    KOSOVE
   Qyteti:   Ferizaj
   Mosha:    20 Vjeç
   Ditëlindja:   04 Qershor 1997
   Shenja e Horoskopit:   Binjaket
   Profili:    arianaa16 nuk ka krijuar akoma një profil të detajuar.

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2012-12-07 17:02:26
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   2014-06-19 12:30:10
   Tekste të dërguara:    2 Tekste
   Këngë të korrigjuara:    3 Korrigjime
   Biografi këngëtarësh:    1 Biografi
   Albumet e dërguara:    Asnjë album
   Këngë të Përkthyera:    Asnjë perkthim    
   Merr pjesë në këto Fansclub
    Shpat Kasapi     35 Fansa
    Ermal Fejzullahu     34 Fansa
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017