Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   Binnaa      Mesazh  
   Emri:   Ladoo
   Shteti/Vendndodhja:    MAQEDONI
   Qyteti:   
   Mosha:    21 Vjeç
   Ditëlindja:   10 Shtator 1996
   Shenja e Horoskopit:   Virgjeresha
   Profili:    Binnaa nuk ka krijuar akoma një profil të detajuar.

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2013-07-11 21:12:40
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   2017-01-20 18:40:30
   Tekste të dërguara:    8 Tekste
   Këngë të korrigjuara:    1 Korrigjime
   Biografi këngëtarësh:    Asnjë biografi
   Albumet e dërguara:    Asnjë album
   Këngë të Përkthyera:    Asnjë perkthim    
   Merr pjesë në këto Fansclub
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017