Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   blerinaAG      Mesazh  
   Emri:   Blerina Jashari
   Shteti/Vendndodhja:    MAQEDONI
   Qyteti:   Kumanov
   Mosha:    19 Vjeç
   Ditëlindja:   26 Nentor 1998
   Shenja e Horoskopit:   Shigjetari
   Profili:    blerinaAG nuk ka krijuar akoma një profil të detajuar.

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2013-07-29 19:41:19
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   2014-07-17 22:07:33
   Tekste të dërguara:    Asnjë tekst
   Këngë të korrigjuara:    2 Korrigjime
   Biografi këngëtarësh:    1 Biografi
   Albumet e dërguara:    Asnjë album
   Këngë të Përkthyera:    Asnjë perkthim    
   Merr pjesë në këto Fansclub
    Gold Ag     199 Fansa
    Noizy     507 Fansa
    D.U.D.A.     115 Fansa
    Lyrical Son     98 Fansa
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017