Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   BeSsi      Mesazh  
   Emri:   BesarT Hodaj
   Shteti/Vendndodhja:    KOSOVE
   Qyteti:   PriZren
   Mosha:    22 Vjeç
   Ditëlindja:   29 Korrik 1995
   Shenja e Horoskopit:   Luani
   Profili:    BeSsi nuk ka krijuar akoma një profil të detajuar.

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2009-12-13 06:57:19
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   2012-12-20 00:15:31
   Tekste të dërguara:    76 Tekste
   Këngë të korrigjuara:    18 Korrigjime
   Biografi këngëtarësh:    2 Biografi
   Albumet e dërguara:    Asnjë album
   Këngë të Përkthyera:    Asnjë perkthim    
   Merr pjesë në këto Fansclub
    Big Wolf     36 Fansa
    Baci's     5 Fansa
    Big Night     6 Fansa
    Bonsaton     10 Fansa
    Dabesst     2 Fansa
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017