Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   imbebe      Mesazh  
   Emri:   Bebe
   Shteti/Vendndodhja:    SHQIPERI
   Qyteti:   
   Mosha:    19 Vjeç
   Ditëlindja:   21 Janar 1998
   Shenja e Horoskopit:   Ujori
   Profili:    imbebe nuk ka krijuar akoma një profil të detajuar.

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2016-06-21 13:56:01
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   0000-00-00 00:00:00
   Tekste të dërguara:    3 Tekste
   Këngë të korrigjuara:    24 Korrigjime
   Biografi këngëtarësh:    Asnjë biografi
   Albumet e dërguara:    Asnjë album
   Këngë të Përkthyera:    Asnjë perkthim    
   Merr pjesë në këto Fansclub
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017