Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   endritbytyqi2004      Mesazh  
   Emri:   Endrit Bytyqi
   Shteti/Vendndodhja:   
   Qyteti:   
   Mosha:   
   Ditëlindja:   
   Shenja e Horoskopit:   
   Profili:    endritbytyqi2004 nuk ka krijuar akoma një profil të detajuar.

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2016-08-18 00:26:03
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   2016-08-17 22:40:19
   Tekste të dërguara:    Asnjë tekst
   Këngë të korrigjuara:    Asnjë kenge
   Biografi këngëtarësh:    1 Biografi
   Albumet e dërguara:    Asnjë album
   Këngë të Përkthyera:    Asnjë perkthim    
   Merr pjesë në këto Fansclub
    Butrint Imeri     4 Fansa
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017