Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   ola123      Mesazh  
   Emri:   ola123
   Shteti/Vendndodhja:    SHQIPERI
   Qyteti:   
   Mosha:    17 Vjeç
   Ditëlindja:   12 Korrik 2000
   Shenja e Horoskopit:   Gaforrja
   Profili:    ola123 nuk ka krijuar akoma një profil të detajuar.

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2017-02-12 23:32:36
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   0000-00-00 00:00:00
   Tekste të dërguara:    Asnjë tekst
   Këngë të korrigjuara:    1 Korrigjime
   Biografi këngëtarësh:    Asnjë biografi
   Albumet e dërguara:    Asnjë album
   Këngë të Përkthyera:    Asnjë perkthim    
   Merr pjesë në këto Fansclub
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017