Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   linda      Mesazh  
   Emri:   majlinda
   Shteti/Vendndodhja:    KOSOVE
   Qyteti:   
   Mosha:    25 Vjeç
   Ditëlindja:   04 Maj 1992
   Shenja e Horoskopit:   Demi
   Profili:    linda nuk ka krijuar akoma një profil të detajuar.

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2009-12-18 15:19:55
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   2010-01-03 19:27:20
   Tekste të dërguara:    110 Tekste
   Këngë të korrigjuara:    Asnjë kenge
   Biografi këngëtarësh:    Asnjë biografi
   Albumet e dërguara:    Asnjë album
   Këngë të Përkthyera:    Asnjë perkthim    
   Merr pjesë në këto Fansclub
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017