Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

   zingjirtt      Mesazh  
   Emri:   burim poniku
   Shteti/Vendndodhja:    KOSOVE
   Qyteti:   prizren
   Mosha:    22 Vjeç
   Ditëlindja:   26 Mars 1995
   Shenja e Horoskopit:   Dashi
   Profili:    www.infotba.jimdo.com

    Aktiviteti dhe Kontributi
   Rregjistruar më:   2010-07-26 17:34:58
   Hyrja e fundit tek zona*ime:   2010-10-18 15:16:27
   Tekste të dërguara:    1 Tekste
   Këngë të korrigjuara:    2 Korrigjime
   Biografi këngëtarësh:    18 Biografi
   Albumet e dërguara:    1 Albume
   Këngë të Përkthyera:    Asnjë perkthim    
   Merr pjesë në këto Fansclub
    Kobra A.K.A Helmusi     77 Fansa
    Unikkatil     600 Fansa
    D.M.C Aka Babloki     125 Fansa
    V.E.B     4 Fansa
    Era Corrupted     3 Fansa
    F-Tim     9 Fansa
    Jeton     15 Fansa
    Presioni     28 Fansa
    Sacrifice     3 Fansa
    T.B.A.     133 Fansa
    Tornados     5 Fansa
    Gold Ag     199 Fansa
    Pristine     25 Fansa
    Barooti     20 Fansa
    Klepto     14 Fansa
    Milot     18 Fansa
    Slitta     4 Fansa
    Z.E.F     5 Fansa
    Rameka     12 Fansa
    Dredha     4 Fansa
    Floetri     2 Fansa
    Rrugaci I Art     7 Fansa
    Braves Hill     1 Fansa
    Og043     2 Fansa
    D.M.K.     23 Fansa
    Cyanide     60 Fansa
    N.A.G     9 Fansa
    B52     16 Fansa
    Buja     20 Fansa
    Dren (D.O.G)     10 Fansa
   PlayLista me Këngët e Preferuarateksteshqip.com © 2007 - 2017